Форма входу

Логін:
Пароль:

Пошук

Календар

«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Наше опитування

Що би ви хотіли побачити про Тодорщину?
Всього відповідей: 4

Міні-чат

200

Друзі сайту

Статистика


У державі взагалі: 1
Шпигунів: 1
Громадян: 0
Головна » 2008 » Серпень » 8 » Увага! Звіт Міністра економіки та розгляд Законопроектів за I півріччя 2008 року стосовно економічного розвитку Тодорщини.
00:50
Увага! Звіт Міністра економіки та розгляд Законопроектів за I півріччя 2008 року стосовно економічного розвитку Тодорщини.

Згідно Комітету Статистики Міністерства Економіки Тодорщини (КСМЕТ) Міністр економіки ОЛІГАРХ повідомляє про наступні дані:

I) ВВП країни зріс в порівнянні з 2007 роком ($0,0021) і на 31.07.08 становить аж  6$.

Громадяни Тодорщини одразу ж спитають: «А звідки такий великий ріст ВВП».

На дане питання відповідь дуже очевидна: За останній час приток інвестицій з країн ближнього та дальнього зарубіжжя зріс. Це звичайно завдяки виваженій політиці Пана Міністра Економіки та Законопроекту «Про інвестиції» суть якого полягає у:

1)      Кожному інвестору надаються пільги:

-          якщо інвестор вніс суму від 1$ до 10$ то він отримує: три шкарбуни від бренда Шкаробудування  Тодорщин заводу «ADIBBADAS» та половинку Чебурека від не менш знаменитої торгової марки «КНУРОбаба™». Але і на цьому щедрість Міністерства Економіки не завершується, адже з 15.08.08 до 16.08.08 вступає в дію акція «Отримай повний чебурек від «КНУРОбаба™» » та запальничку із зображенням річки Торки та ГЕС.  

-          якщо інвестор вніс суму розміром від 10$ до 20 $, то він автоматично отримує все те саме що передбачено першим  підпунктом пільг, плюс стильні носки із зображенням когось із Міністрів (на смак інвестора) із запахом баклажанів або  (знов ж таки  на смак інвестора) редьки та разовий проїзд у громадському транспорті Кнурячі повозки із екскурсійним туром «Імператорський палац-ГЕС».

-          нарешті якщо ж інвестору вистачить грошей і він внесе суму більш ніж 30$ то він отримує все теж саме що передбачено підпунктом другим пільг і комфортабельну однокімнатну картонну квартиру зі всіма зручностями на околиці Тодорщини з інфраструктурою (крім світла, газу, води) з видом на  прекрасні торфяні карєри та болотяні ландшафти а також цілу низку сувенірної продукції (брелки з логотипом «Тодорщина Форевер», бумажки із автографом Імператора Тодорщини ArximuЫ Тодорського Першого та детальну карту «Як вибратись із Тодорщини за 30 днів» )

2)      Передбачено процес залучення інвестицій:

-насильницький: переважно використовується щодо інвесторів з Угорщини.

 Група озброєнних до зубів суббак прокрадається під видом страхових агентів або рознощиків піцци до офісів підприємців та погрожує їм розправою. Бідним підприємцям нічого не залишається як віддати всі гроші, які вони мають на даний момент у кишені. Суббаки, щойно отримавши гроші стрімко, під виглядом прибиральників, тікають з місця події. Саме таким способом залучення інвестицій вдалося на 1/3 забезпечити казну держави у 2007 році.

-заохочувальний: використовуються переважно для інвесторів з Африки та Азії

Суть його полягає у тому що суббаки під виглядом підприємців із Угорщини прокрадаються до країн (переважно це Монголія, Джибуті, Зімбабве, Того) і в погрозливій формі заявляють потенційним інвесторам з країн дальнього зарубіжжя про те що, якщо вони не хочуть, щоб в іхній країні не сталося так само, як і в Угорщині, вони змушені добровільно вкладати інвестиції в Тодорщину, якщо ж ні то вже вранці на наступний день зграя блохастих, смердючих, поскубаних, обшарпаних, безжалісних суббак під виглядом зграї блохастих, смердючих, поскубаних, обшарпаних, безжалісних суббак готові напасти на них. Даний метод є домінуючим щодо залучення інвестицій у Тодорщині.  

 

II) Інновації на підприємствах-гігантах нашої країни стрімко підвищили продуктивність праці, а саме:

-          на заводі «ADIBBADAS» введено в експлуатацію новий верстат виробництва Китай 1932 року провінції Хулі-Кунь-Ян «Тибет 3000» що збільшило виробництво шкар до 6,5 пар в рік.

-          на ГЕС введено в експлуатацію нову турбіну виробництва Узбекистан 1941 року «Турбіна ПР34укй» , що дозволило збільшити потужність з 1,5 Вт до 1,54 Вт.

-          «КНУРОбаба™» також збільшила свої потужності. Тепер під цією торговою маркою випускаються подвійні чебуреки фаршировані біляшами та потрійні біляші фаршировані пиріжками з капустою.

-          транспорт Тодощини також зазнав суттєвих змін: добавилась нова Кнуряча повозка та весь транспорт був облаштований освіжувачами повітря із запахом хвої, полину та лапуха.

III)           Стан науково-технічної діяльності залишається стабільним.

Так саме стабільним, адже як і в минулому році була відсутня науково-технічна діяльність, так і 2008 році спостерігається її відсутність, адже головне стабільність.

 

IV) Зовнішньоекономічна діяльність Тодорщини зазнала суттєвих змін. За I півріччя 2008 року експорт снігу у Джибутті набув розмірів у 20 кг за рік (Нажаль по дорозі до Джибутті 28 тон снігу розтаяло). А піску із Джибутті у Ісландію зріс на 1.5% і на 31.07.08 складав 32 кг за рік (Нажаль через дірки розміром з щура 16 тон піску висипалось по дорозі).
Переглядів: 1011 | Додав: ОЛІГАРХ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]